Nyheder

Fortehusene – nyt boligområde i Aarhus med 80 boliger og fællesareal

Med antracitgrå pandeplader på taget fra Areco Profiles. Fortehusene er et nyt boligområde i Lisbjerg i Aarhus bestående af 80 lejelejligheder, fordelt på toværelses lejligheder, byhuse i to plan og generationshuse i tre plan. Projektet har fokus på stærke fællesskaber, hvilket kommer til udtryk i de fælles grønne arealer med legeplads og opholdszoner. Et stisystem forbinder området med Lisbjergskolen, så boligområdets børn kommer sikkert i skole.
Læs mere

Ny og effektiv montering af Areco pandeplader

Pandeplade Fix Montage Klods’ giver store tids- og økonomiske besparelser Den velkendte danske pandeplade er en traditionsrig plade, som er blevet brugt i landbrugsbyggeri, erhvervsbyggeri og på parcel- og sommerhuse i en lang årrække. Hos Areco Profiles er vi stolte af at kunne præsentere vores nye ‘Pandeplade Fix Montage Klods’, som hjælper med ny og hurtig montering af pandeplader. Læs med her og bliv klogere.
Læs mere

Øget nettoareal og reduceret CO²-tal med tyndpladestål på facader

Areco Easy-Clickfals minimerer CO²-aftrykket for nybygget hus. Hele Danmark og arkitektbranchen går efter at bygge bæredygtigt uden at gå på kompromis med kvalitet og det æstetiske udtryk. Hos Areco Profiles er vi rigtig stolte af at kunne levere materialer til et nyt, miljøvenligt hus, der overgår de æstetiske og indeklimamæssige høje ambitioner for bæredygtigt byggeri.
Læs mere

Nutidens trend i tag til totalrenoveringen af Østbyen

13.000 m² renovering med Easy-Clickfals tag fra Areco Profiles. Boligforeningen BoMidtVest’s Afdeling 630 Område A i Østbyen i Ikast, der består af 138 almene boliger fordelt på 4 blokke, skal renoveres. Der er tale om et tidstypisk boligbyggeri fra slutningen af 1950’erne, der bliver totalrenoveret med nye køkkener, badeværelser, lofter, gulve, isolering og installationer. Det nye tag er et båndlagt ståltag fra Areco Profiles, og valget er faldet på Areco Easy-Clickfals i den brede model (505 mm), der er kendt for de brede spor og skjult befæstelse.
Læs mere

Areco Green Energy CIGS solceller på The Nordic Barnhouse

Solceller klæbes direkte på taget, udført med sort Easy-Clickfals og 40 graders hældning. Villa Brink er et stramt nordisk hus med forbindelse til naturen, og det skal det fortsat være. Derfor monteres der nu de længe ventede Areco Green Energy CIGS-solceller som en markeds NYHED.
Læs mere

Samarbejde om det grønne tiltag

Areco Profiles nye solcelle produkt er designet til stålplader, og kan også bidrage til andre spændende brancher, der vælger positivt at tage del i en grøn omstilling, der betaler sig. Et stigende strømforbrug på nyere køretøjer har fået Areco Profiles til at tænke innovativt og har i samarbejde med Bach & Pedersen Fragt om at fremme grøn transport som Areco Profiles anvender i deres udkørsel fra produktionen.
Læs mere

Areco Green Energy Solar til Pandepladen

De første solcellepaneler monteres på Nettrælasten i Bording. Solceller på taget er ikke nyt, men solceller, der passer specifikt til bygningens tagkonstruktion, er noget helt nyt. Det fås nu med Areco Green Energy Solar solceller, som har høj effektivitet, lang levetid, lav vægt og stor fleksibilitet.
Læs mere

Skole- og kulturcenter Jetsmark færdig til tiden

Som facadebeklædning er valgt Easy-Click fra Areco. Det nye lærings- og kulturcenter i Pandrup på omkring 8.500 m² danner rammer og dagligdag for omkring 800 børn og 100 medarbejdere. Den arkitektoniske vision for det nye Skolecenter Jetsmark har været at skabe et hus, der som bygning på én gang er en samlende og identitetsskabende kulturinstitution for området, samtidigt med at skolecenteret bliver midtpunkt for den nye bypark, der binder de omkringliggende byer Pandrup, Kaas og Moseby sammen. Bygningerne er tegnet af Norconsult Arkitektur.
Læs mere

Jasminparken i Sønder Tranders: 69 nye funktionelle rækkehuse

Tagløsning med pandeplader fra Areco Profiles. De 69 nye rækkehuse til udlejning i hyggelige Sønder Tranders ved Aalborg er funktionelle boliger med en gennemtænkt indretning. De er energivenlige med et godt indeklima og har bl.a. højisolerede 3-lags termoruder, luftudskiftningsanlæg samt god komfort i form af gulvvarme. Til tagløsning et klassiske pandepladetag fra Areco Profiles.
Læs mere

Areco Green Energy Solar

Solceller på taget er ikke nyt, men solceller, der passer specifikt til bygningens tagkonstruktion, er helt nyt. Det fås nu med Areco Green Energy Solar solceller, som har høj effektivitet, lang levetid, lav vægt og stor fleksibilitet.
Læs mere

Rullestenen, Musicon i Roskilde

Areco facade løsninger til fremtidens bymiljø. Roskilde Kommune er i gang med at skabe en kreativ og levende bydel uden sidestykke sammen med et væld af energiske og idérige samarbejdspartnere.
Læs mere

Areco bidrager med stål der doneres til varmeovne i Ukraine

Et varmende vintermøde mellem Hanza og Areco – det vigtigste under Elmia Subcontractor Messen. Den 16. november 2022 blev der indgået en aftale mellem Hanza Wermech AB og Areco SSC AB om at levere 100 varmeovne til det krigshærgede Ukraine. Der var kun én betingelse – ovnene skulle ikke sælges, men doneres. - Det er vores kunde Väderstad, der har igangsat projektet, som vi uden tvivl ønskede at støtte. Derfor opsøgte vi vores partner Areco SSC på Elmia Subcontractor-messen i Jönköping og begyndte at diskutere mulighederne for at bringe projektet i havn. Vi laserskærer og bukker alt materiale til brændeovnene, som vi sender videre til Väderstad, som svejser og samler dem til færdige brændeovne. Produkterne bliver derefter transporteret til den endelige destination i Ukraine, siger Reine Eriksson, sælger hos Hanza Wermech AB.
Læs mere

Et nutididigt trend tagmateriale vinder endnu en pris

The Nordic Barnhouse Project vinder publikumsprisen ved Tyndpladeprisen 2022. Publikumsprisen Prisen blev tildelt det fantastiske ”Nordic Barn House Project” i Randers der præmieres for sin suveræne balance mellem det enkle og det forfinede. Areco Easy-Click tagets stilrene og let hed er en stigende trend som beviser, at der med få, velvalgte midler indenfor stål kan skabes helt unikke boliger med stålkvaliteter der har helt op til 40 års garanti. I en tid hvor bæredygtighed er i højsæde. Taget er netop et valg der kan anvendes til recyling og omsmeltning uden at tabe i styrke eller svind af materialet. The Nordic Barn House vandt i 2021 også Arkitekturprisen i Randers.
Læs mere

Træ og stål i unikt samarbejde i Morsø forsynings nye hovedkvarter

Alle bygningsfacader beklædt med sinusprofil stålplader fra Areco. Areco har i samarbejde med Martin Vester, MV Træbyg og Arkitektgruppen Limfjorden bidraget til Morsø Forsynings nye hovedkvarter, Strandparken 19 i Nykøbing Mors. Den 855 m² store nybygning med tilhørende garage er opbygget som ét stort svævende tag, båret af træsøjler, hvorunder de enkelte bygningsafsnit er placeret. Disse afsnit er beklædt med sinusprofil stålplader fra Areco Profiles, en flot kombination af stål og træ i samme bygning, som understreger den unikke arkitektur.
Læs mere

Areco Easy-Click på Skolecenter Jetsmark

Fokus på genanvendelighed og kvalitet. Det nye Skolecenter Jetsmark i Pandrup kommer i fremtiden til at danne rammer og dagligdag for omkring 800 børn og 100 medarbejdere. Den arkitektoniske vision for det nye Skolecenter Jetsmark er at skabe et hus, der som bygning på én gang er en samlende og identitetsskabende kulturinstitution for området, samtidigt med at skolecenteret bliver midtpunkt for den nye bypark, der binder de omkringliggende byer Pandrup, Kaas og Moseby sammen.
Læs mere

Klikfals-tag er i kraftig vækst

Areco Easy-Click anvendt på nyt plejecenter som både tag og facade. Plejecenter Hyrdevænget i Ølstykke er tegnet som en karrébebyggelse med et lukket indvendigt frodigt gårdrum. Den overordnede intention har været at nedbryde det relativt store bygningsvolumen til i alt otte mindre bygningsafsnit. Stue og 1. sal udføres med murede facader, mens 2. sals facader samt taget udføres med Areco Easy-Click Klikfals stålplader i GreenCoat Pro Mat. Areco Easy-Click taget er samtidig forsynet med sneskredssikringer.
Læs mere

Stålgiganten Areco satser massivt – foretager sin hidtil største investering

Virksomheden vil investere i et nyt, topmoderne produktionsanlæg til sandwichpaneler med mineraluldskerne. Den nye fabrik kommer til at ligge i Örkelljunga, hvor Areco for nylig har købt en grund på 94.000 m2. Virksomhedens hidtil største investering vil lande på ca. SEK 150 millioner og skabe omkring 50 nye lokale arbejdspladser.   Det nye anlæg – med forventet produktionsopstart til efteråret 2023 – indebærer en kapacitetsudvidelse fra 800.0002 til i alt 2.500.000 m2 sandwichpaneler samt plads til også at producere PIR-elementer, højprofiler, letbjælker samt stålprofiler. Det vil blive udstyret med den nyeste teknologi og skal forsyne kunderne i Sverige, Norge og Danmark.
Læs mere

Bebyggelsen Syrenbakken i Aalborg

I Aalborg Øst, ved siden af kulturhuset Trekanten, har Himmerland Boligforening opført bebyggelsen Syrenbakken, som er 36 boliger for borgere med erhvervet hjerneskade og andre neurologiske lidelser. Syrenbakken bliver en del af den transformation, som det østlige Aalborg har gennemgået de seneste år og som har vakt stor opmærksomhed vidt omkring. Valgfrit fællesskab Den bærende idé i det nye botilbud er, at den enkelte skal kunne leve sit eget liv. Det skal være muligt at vælge fællesskabet til og fra på samme måde, som vi kender det fra villavejen. Det samlede byggeri er på 3.300 m², og alle boliger bliver på cirka 75 m². Syrenbakken forventes at være indflytningsklar i efteråret 2022.
Læs mere

Areco Easy-Click til 25 nye seniorboliger og fælleshus

25 seniorboliger i Rådhusparken i Kjellerup ved Viborg fik Areco Easy-Click tag i matt mørk Silver, en farve som ligger op ad tidens trend. Easy-Click, også kaldt klikfalstag, vinder stort indpas i nutidens byggerier. Let montering på både tag og facader profitere Det gælder både som tag og facader, der profiterer af det flotte Easy-Click system i tidløst design, samtidig med at den langtidsholdbare stålpladeløsning står i bæredygtighedens tegn. Pladerne er lette og hurtige at montere med kliksystemet, uden synlige skruer. Alt plademateriale kan nedtages og genanvendes i nuværende form eller genvindes ved omsmeltning, hvorved stålets fordele forbliver i samme kvalitet og kvantitet.
Læs mere

Ny administrationsbygning til Assens forsyning

Som facadebeklædning er valgt Easy-Click fra Areco Profiles. Assens Forsyning er ved at opføre en ny administrationsbygning på 2.700 m² samt værksted og lager på 2.000 m² ved Fåborgvej/Egebjergvej i den sydøstlige udkant af Assens by. Administrationen, der er i to etager, er delvist bygget ind i landskabet og har samme arkitektoniske udtryk som det netop opførte vandværk på Egebjergvej med facader i beton, glas og mørke stålplader.
Læs mere

Miljøvenlige Areco stålfacader

Retort ApS opfører 88 nye ungdomsboliger på Retortvej i Valby. Boligerne skal være med til at afhjælpe den store boligmangel i københavnsområdet, som særligt unge og studerende oplever. Projektet er lavet i hovedentreprise, hvor Arkitekt Kullegaard er totalrådgiver på sagen, og STB BYG Vejle står for udførelsen. Rådgivningen omfatter både byggeri og landskab, hvilket sikrer en tæt dialog og en god synergi inden for de arkitektoniske discipliner.
Læs mere

The Nordic Barnhouse Project

Til Villa Brink I Randers blev der valgt Easy-Click tagprofiler fra Areco.   Da arkitekt Bruno Jakobsen skulle i gang med at projektere sit eget hus i Randers, ringede han til Areco Profiles, fordi han tænkte sig taget udført som sort klikfalstag med 40 graders hældning og tagrender i sort. Til sit sommerhus havde Bruno Jakobsen nemlig tidligere haft gode erfaringer med Arecos pandepladeprogram.
Læs mere

Aalborg kommunes nye materielgård står snart færdig med taget

Et kæmpe samspil mellem pandepladen og nutidens trend: trælister på facaden.   Til taget på materielgården er valgt den traditionsrige Pandeplade 20/220 i 0,60 mm Alu-zink fra Areco Profiles. Pandepladerne kan leveres, afhængig af belægning, med en garanti fra 20 og op til 40 år og bruges både til nyopførelser og til renoveringer, da profildesignet falder naturligt ind i både moderne og klassisk arkitektur. Pandepladerne er 1.080 mm brede og fås i ønsket længde, med og uden forstærkningsspor og føres i alle de spændende nordiske farver. Der er et komplet sortiment i tilbehør til rådighed, der sikrer et flot design.
Læs mere

Colorcoat HPS200 Ultra® på Meilgaard Gods

Bedste kvalitet overfladebehandling til stålpladeprofiler. Stål med belægningen Colorcoat HPS200 Ultra® er korrosionsbestandigt og har en enestående holdbarhed. Det var en af grundene til at Meilgaard Gods på Djursland valgte Areco profiles’ ”Exclusive” med Colorcoat HPS200 Ultra® overflade til alle godsets udhuse, der også omfatter Meilgaard Slotskro. Men den uovertrufne garanti på op til 40 år var heller ikke uden betydning. Produktet er således velegnet til brug i krævende omgivelser i eksempelvis landbrug og industribyggeri.
Læs mere

Ny olieterminal på den nyetablerede kaj i Frederikshavn

Tag og facade i Areco Profiles stålpladebeklædning. Frederikshavns Havn vil bygge en ny olieterminal, som skal lejes og drives af Stena Oil, på den nye del af havnen. Olieterminalen kommer til at bestå af 11 lagertanke, og med en samlet kapacitet på 74.400 m³ til maritime produkter og spulevand bliver anlægget Skandinaviens største. Derudover vil der blive etableret lastefaciliteter, pumpestation og rørledningssystem til import og eksport af både marine diesel og heavy fuel, centralvarmeanlæg samt stabsfaciliteter. Beklædningen af tankene har NYTECH isolering A/S og Unitech A/S stået for, mens stålpladebeklædningen er leveret af Areco Profiles med profilerne 20/65 til væg og 35/115 til tag.
Læs mere

Projekt Propellen

Carporte og redskabsrum med sort stålbeklædning fra Areco.   Propellen er et nyt rækkehusprojekt til udlejning, centralt placeret i Vadum nordvest for Aalborg. Projektet indeholder 33 rækkehuse med en optimal indretning med entre med garderobe, 2 rummelige værelser, depot- og teknikrum, køkken/alrum med stue samt et hovedsoveværelse med tilhørende walk-in og ekstra badeværelse. Alle rækkehusene har en overdækket carport med parkeringsplads. Til husene er tilknyttet depotrum og læhegn udført i sorte inddækninger og beklædning af ARECO Pandeplade med designspor. MULTI-BYG A/S er hovedentreprenør og har stået for projektudvikling, arkitektprojekt og valg af materialer.  
Læs mere

Besøgscenter Gubsø garage 2021

Gubsø Garage er et helt nyt konference-, event- og oplevelsescenter, der åbnede i Søhøjlandet ved Silkeborg d. 13. juni 2021. Bag idéen til Gubsø Garage ligger en stærk passion for klassiske biler – ikke mindst Bugatti! Gubsø Garages ejer, Marc Vogel, har været vild med biler siden sin barndom, og som 17-årig købte han sin første bil – en rød Porsche 912 fra 1967, der i øvrigt kan ses i det tilknyttede Classic Car Museum. Marc Vogel, tidligere direktør for V2 Tobacco i Silkeborg, har hermed ført en af sine drømme ud i livet: Et ”arbejdende museum” med værksted for klassiske biler fra før 2. verdenskrig.  
Læs mere

Åvejshusene i Langå

SIGNATUR arkitekter har tegnet fire spændende projektboliger i første række til Gudenåen i Langå. Med udsigt og højt til loftet. Kom med på besøg her et år efter indflytningen.
Læs mere

I kulturbåndet i Vejle mødes nutidens materialer med historien

Bebyggelsen Kulturbåndet er opført på grunden, hvor tidligere G. Funders Rebslageri & Børstefabrik holdt til, centralt og naturskønt i Vejle og helt tæt på åen. Bygningerne er opført som 6 dobbelthuse i 2 etager med i alt 24 boliger. Længerne genfortæller historien om de gamle gaderum med forskudte bygninger.
Læs mere

11.000 m² Pandeplader på ny materielgård Aalborg

Areco Profiles Pandeplader til facade- og tagbeklædning er en traditionsrig plade, som i en årrække er blevet flittigt brugt til landbrugsbyggeri, men som i dag ligeledes benyttes i stor stil til erhvervsbyggeri, rækkehuse, parcel- og sommerhuse. Bæredygtighed i projektet Aalborg Kommune har fokus på bæredygtige elementer i projektet. Det gælder for eksempel optimering af energikonceptet med varmegenindvinding, LED belysning med daglysregulering og egenproduktion fra solceller. Der skal monteres cirka 200 kvm solceller på tagfladerne. Andre fokusområder tæller blandt andet miljøvenlig indvinding af materialer, effektiv arealanvendelse og robusthed i forhold til bygningernes levetid.
Læs mere

Areco Profiles NYE kontor faciliteter i Terndrup

Areco´s personale kunne i marts 2021 indtage de helt nyistandsatte kontorfaciliteter og de nye topmoderne kontormøbler, pc opsætninger og opbevarings reoler. Alle har i januar og februar siddet tæt, og nogle sågar arbejdet hjemme, for at give plads til den store ombygning og forbedring. Der er kommet et samlet kontormiljø, samtale hjørne, samt et stort showroom med møde faciliteter som er helt i top.
Læs mere

Areco Easy-Click tagdækning blev foretrukket til Søparken i Ansager

I foråret 2020 påbegyndte boligselskabet ALFABO opførelsen af 25 moderne almene boliger på Hejrevej i den østlige del af Ansager ved Varde, beliggende ned mod Ansager Søpark. Bebyggelsen fremstår som en kombination af to etagers dobbelthuse samt rækkebebyggelser i ét plan. Boligerne er i varierende størrelser, der spænder fra 3 til 4 rum og med boligarealer fra 89-104 m². Arkitekt er RUM arkitekter, Horsens. Boligerne forventes klar til indflytning i 2021.
Læs mere

Besøgscenter Gubsø garage

Direktøren for V2 Tobacco i Silkeborg Marc Vogel fører nu en af sine drømme ud i livet: Et ”arbejdende museum” med værksted for klassiske biler fra før 2. Verdenskrig. Foruden værkstedet rummer projektet også restaurant, konferencefaciliteter, showroom og salgsforretning. Museet/værkstedet er placeret i det nordlige Silkeborg, i Balle-området tæt på Viborgvej, og herfra vil Marc Vogel købe, istandsætte og sælge de klassiske veteranbiler. Det er planen at åbne værkstedet for offentligheden på udvalgte dage hver måned så man kan komme ind og se, hvordan bilerne istandsættes. Projektet er tegnet af Cornelius Vöge Atelier for Arkitektur i samarbejde med arkitekt maa Peter Zinck, inspireret af den oprindelige Bugattifabrik i Alsace. 
Læs mere

Areco Profiles overtager TATA-produktet HPS 200 Ultra

Areco Profiles fortsætter sin vækststrategi efter Areco-koncernens 75-års jubilæum i november 2019. Væksten sker helt aktuelt med overtagelsen af TATA Colorcoat HPS 200 Ultra, som ny forhandling til det danske marked. - TATA STEEL`s afdelinger i Danmark og Sverige lukkede som bekendt med udgangen 2019. Samtidig har Areco Profiles købt det store tilbageværende varelager, der var hos TATA fabrikken, og det er allerede nu en del af vores lager i Terndrup.
Læs mere

Ståltag med op til 40 års garanti og 100% genanvendelig

Himmerland Boligforenings ønske om moderne og attraktive almene boliger mundede ud i en totalrenovering af deres 29 boliger samt 25 boliger opført som nybyggeri. Til projektet valgte man de bæredygtige pandeplader fra Areco Profiles for at opnå et holdbart og tidløst design.
Læs mere

Fra lokal skrothandel til kæmpevirksomhed – Areco fylder 75 år

"Små men hyppige skridt" og en anderledes stil har været den opskrift på succes, som har gjort Areco til en af Nordens førende producenter af byggeplader. Nu fejrer Areco 75 år som virksomhed ved at indbyde til jubilæumsfest. – Det er vores hyldest til alle dem, der har bidraget til at gøre virksomheden til det, den er i dag, siger Peter Areskog, ejer og adm. dir. i Areco. For 75 år siden blev Trelleborgs Skrotaffär AB grundlagt, og seks år senere – i 1950 blev skrothandlen købt af familien Areskog. Under familiens ejerskab har den lokale skrothandel udviklet sig til en af Nordens førende byggepladeproducenter med over 300 ansatte i fem forskellige lande. For at sige tak til alle dem, der har bidraget til virksomhedens succes, afholder Areco en jubilæumsfest på to af sine fabrikker i Malmö den 23. august. Gæsterne vil blive budt på mad og musikunderholdning, inden aftenen afsluttes med, at lokalerne forvandles til en natkl […]
Læs mere

Et halvt hundrede almene boliger rejser sig i Aalborg-forstad

Op til sommerferien kan de første beboere vende hjem til deres totalrenoverede boliger i Svenstrup syd for Aalborg. Svenstrup Boligforening samt Himmerland Boligforening, som administrerer afdelingen, har netop fejret rejsegilde på de i alt 54 almene boliger. Der bliver tale om 29 totalrenoverede boliger samt 25 nye boliger opført som nybyggeri.
Læs mere

Areco paneler til ny norsk genbrugsplast fabrik

Den norske virksomhed Quantafuel er ved at få bygget et nyt domicil i Skive, hvor de omdanner affaldsplast til syntetisk brændstof. Quantafuel råder over et område i Green Lab-området på 12.000 m² og et anlæg, der kan omdanne 60 ton plastaffald i døgnet. Areco Profiles har leveret sandwichpaneler til byggeriet.
Læs mere

Holbæk Sportsby

Holbæk Sportsby er et af de største idrætsanlæg i Skandinavien og har en vision om at skabe plads til alle – fra genoptræningsborgeren til den professionelle eliteudøver. Sportsbyen er opført som en såkaldt OPP-konstruktion (offentlig-privat partnerskab), hvor Holbæk Kommune har fået overdraget det færdige anlæg og så betaler de Holbæk Sportsby A/S for at drive samt vedligeholde sportsbyen, og derved stille faciliteterne til rådighed for brugerne.
Læs mere

Klinkstålplader til facadebeklædning med mange fordele

ARECO EASY-PLANK 23/1000R FACADEPLADER Fås både i en mat og en blank overflade, der med sin stærke profil og kraftige overfladebelægning udstråler super flot træ. Areco Easy-Plank produceres i stål med en godstykkelse på 0,63 mm, hvilket er 20 % kraftigere end almindeligt anvendt stål. Det samme gør sig gældende for overfladen, som med sin belægning på 300 my er 12 gange kraftigere end en almindelig polyesteroverflade med 25 my belægning. Alt dette kombineret med den hurtige montage giver et flot og moderne resultat. Pladerne kan monteres med forskellige hatteprofiler eller med almindelige endeoverlæg med en dækbredde på 1000 mm.
Læs mere

Flot og nem renovering af Timring Sportscenter med Areco Easy-Click

Så er der igen leveret et Easy-Click tag fra Areco Profiles A/S med den hårdføre og robuste 36 my GreenCoat PRO-mat overflade i korrosionsklassen RC5. Denne gang er det til Timring Sportscenter ved Vildbjerg, hvor der er leveret 1600 m² tag i farven Mørk Silvermetallic RAL 9007. Timring hallen har fået et mere moderne og arkitektonisk udseende ved anvendelse af Easy-Click fra Areco. Bedøm selv.
Læs mere

Vinder af Danish Wood Award 2018 samt vinder af Bolig kategorien 2019

Studielandsbyen består af 56 studieboliger og tager udgangspunkt i den gamle bindingsværksgård Søgaard fra 1677, der er omdannet til boliger og fælleshus. Omkring gårdens fire oprindelige længer er der opført nye længer, der også indeholder studieboliger. Placeringen af de nye længer skaber små opholdspladser, der fanger solens stråler, og ved hjælp af de træbeklædte gavle opstår der flere naturlige mødesteder, hvor de studerende kan dyrke det sociale fællesskab. Boligerne er placeret, så den åbne del vender ud mod naturen, og det mere lukkede indgangsparti vender ind mod de små stier mellem boligerne. Dermed skabes der en charmerende landsbystemning, der bringer minder frem fra ture gennem det danske landskab og dets små landbyer. Info
Læs mere

Areco-Man no. 12 the Latin dancers - We do things differently

Johanna Persson 16, and Felix Forsberg 19, from Helsingborg performing in our hot and steamy, Latin dance movie. Dance is their passion and their goal is to be among the top three in Sweden, soon. Their style is dynamic and sharp, they are a strong and compassionate couple. And obviously Areco’s raw material warehouse in Helsingborg’s Harbor is a great place to cut loose! So, dance, wherever you get the chance and feel the pulsating Latin rhythms together with us this summer.
Læs mere

Areco erobrer nyt terræn med storopkøb i Finland

Areco fortsætter sin nordiske ekspansion og køber den finske producent af sandwichpaneler TPE Spirit Oy. – Vi tilføjer endnu en puslespilsbrik til vores allerede brede sortiment og har nu egen produktion af sandwichelementer (mineraluld), siger Arecos koncernchef Peter Areskog om indtoget i Finland.
Læs mere

Areco-Man no. 11 the Freestyle Skier - We do things differently

Carl Widing 23-year-old freestyle skier from Sälen, Sweden, performing in this breath-taking movie. Skiing is the best he knows! He is flipping, spinning and sliding rails on his skis, it’s a pure adrenalin rush! Freestyle skiing - freedom of expression - combining speed, flexibility and the ability to dare to do things differently. This is our reality!
Læs mere

Areco Pandeplader i tidløst design

Areco Pandeplader Det naturlige valg til både tag- og facadeløsninger Igennem flere årtier er landbrugsejendomme, erhvervsbyggerier, beboelseshuse og sommerhuse blevet beskyttet med Areco Pandeplader, som er en af nordens meste benyttet og klassiske stålplader.
Læs mere

Areco-Man no. 10 the Bodybuilder - We do things differently

A brand new year full of dreams and Areco-man is back stronger than ever! Johan Adolfsson, a professional bodybuilder from southern Sweden, showing his strength, dedication and flexibility throughout this movie. To develop and control one’s body and mind requires hard and persistent everyday work over a long time. We at Areco share Johan’s philosophy to do our utmost no matter whether it comes to work or workout, and along the way, do enjoy the journey.
Læs mere

Areco-WoMan no. 9 the Skydiver - We do things differently

Say hello to Sonja Michanek, our first Areco-woman! Sonja is a passionate skydiver, celebrating 15 years. She also competes in VFS (vertical formation skydiving) in the group called Unicorns United, Sweden's first and only VFS team, with girls only. We at Areco share Sonja’s philosophy, the more fun you have, the better you get. So, let’s jump and develop together with all our talented and inspiring girls!
Læs mere

Areco-Man no. 8 the Pole Artist - We do things differently

This month’s Areco-Man is Adde, a Swedish Chinese pole artist with 20 years of circus experience, and today a twist master in the pole branch. He undoubtedly shows his dedication, strength and flexibility when attacking a single pole and performing some astonishing acrobatic scene, in a playful way.
Læs mere

Areco-Man no. 7 the Football Freestyler - We do things differently

This month’s Areco-Man is Viktor Olofsson, professional football freestyler, from Gothenburg, Sweden. Viktor discovered football freestyle back in 2008 and have by years of training developed into one of the world’s best freestylers, proving that with strong dedication and right mindset everything is possible!
Læs mere

Areco-Man no. 6 the Kitesurfer - We do things differently

Areco-Man summer edition with Tobias Schmid professional kitesurfer, teaching kitesurfing in Lomma, Sweden. His job is also his passion. It’s a lifestyle! Wave riding requires focus, flexibility and strength. Tobias mastering the power of the wind and changing the course fast, like a true Areco-Man does. So, let’s have a great summer with good vibes on the tides!
Læs mere

Areco-Man no. 5 the MX Rider - We do things differently

Meet our next Areco-Man, Felix Nilsson motocross rider, showing strength, flexibility and dedication during his whole path. Born in Scania County, Sweden, Felix started with MX already at age 5. Today he is among the best riders in Sweden and races at a top-level in both national and international championships.
Læs mere

Areco-Man no. 1 the Hockey winger - We do things differently

The Areco-Man Short Film Series officially launches today! We will release one movie each month over the coming years. We want to highlight the strength, flexibility and commitment of our creative and multi-talented staff. First Areco-Man on stage is the extremely talented Robin Álvarez, a professional ice hockey winger, currently playing for Malmö Redhawks in the Swedish Hockey League. Yes, we can do things differently, even in a traditional industry!
Læs mere

Distriktschef til Nordjylland

Allan D. Nielsen har med sine mange år i tømmerhandel branchen, senest som salgschef for Vorupgruppen Randers og tidligere hos Brejnholt et stort kendskab til de arbejdsopgaver man har i en tømmerhandel.Allan kan træffes på mobil 20116433 og på mail adn@areco.dk
Læs mere

Distriktschef til Sjælland, Fyn og øerne

Henrik Holst Hansen har mere end 25 års erfaring i byggebranchen, han har tidligere været beskæftiget hos Plannja og Rias som konsulent til de danske trælaster. Henrik kan træffes på mobil  22944942 og på mail hh@areco.dk
Læs mere

Direktør i Areco Profiles Danmark

Pontus Holgerson er tiltrådt som administrerende direktør for Areco Profiles A/S i Danmark. Derudover er Pontus områdedirektør for hele divisionen Areco Profiles, der for nuværende har afdelinger i Sverige, Norge, Danmark og Polen. Pontus har lang erfaring inden for byggebranchen og mange års ledelseserfaring i Areco koncernen. Pontus Holgerson udtaler - Jeg ser frem til at komme i gang med de nye spændende udfordringer også i Danmark, der følger med denne stilling. Sammen med den øvrige bestyrelse og de danske medarbejdere kommer jeg til at gøre mit yderste for at udvikle Areco Profiles A/S. Jeg er helt overbevist om, at vi sammen vil tilføre ny energi og fokus til selskabet og dermed være med til at udvikle markedet sammen med vore kunder.
Læs mere

Areco opkøber virksomheden Eton i Göteborg AB

Areco opkøber virksomheden Eton i Göteborg AB og omsætningen passerer en milliard SEK. for koncernen. Købet understøtter vækstplanen for Areco koncernen  i at blive en komplet distributør af standard stålplade produkter i hele Sverige via butikskonceptet Areco Direct. Investeringen betyder også, at Areco koncernens omsætning passerer en milliard SEK..
Læs mere

Ny 20/100 vals

Ny 20/100 maskine installeret og køreklar til fremtidens projekter. Areco har, for at være helt med på kvalitetens top, indsat ny produktionslinje, der med sin kapacitet kan reducere produktionstiden med helt op til 30%.   Dette er meget passende i forhold til vores i forvejen hurtige leveringstider.   En del har allerede modtaget de fine produkter, og der er meget positive responser.
Læs mere

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll