Areco bidrager med stål der doneres til varmeovne i Ukraine

Et varmende vintermøde mellem Hanza og Areco – det vigtigste under Elmia Subcontractor Messen.

Areco-ssc-hanza

Den 16. november 2022 blev der indgået en aftale mellem Hanza Wermech AB og Areco SSC AB om at levere 100 varmeovne til det krigshærgede Ukraine. Der var kun én betingelse – ovnene skulle ikke sælges, men doneres.

- Det er vores kunde Väderstad, der har igangsat projektet, som vi uden tvivl ønskede at støtte. Derfor opsøgte vi vores partner Areco SSC på Elmia Subcontractor-messen i Jönköping og begyndte at diskutere mulighederne for at bringe projektet i havn. Vi laserskærer og bukker alt materiale til brændeovnene, som vi sender videre til Väderstad, som svejser og samler dem til færdige brændeovne. Produkterne bliver derefter transporteret til den endelige destination i Ukraine, siger Reine Eriksson, sælger hos Hanza Wermech AB.

- For os var det en selvfølge at støtte op, da Hanza kom ind i vores stand og spurgte, om vi kunne hjælpe på nogen måde. Vores stålservicecenter vil bidrage med varmvalset materiale, som vi skærer og leverer op til Hanzas anlæg i Värmland.

Vi i Areco har altid engageret os i menneskers ligeværd. Vi har et langt samarbejde med gadeavisen Faktum i Sverige, og støtter siden 2019 også Star For Life, en non-profit organisation, der arbejder med skolebørn, hvor vi finansierer coaching for knap 800 elever på en skole i Sydafrika, siger Jonathan Fyhr, CEO hos Areco SSC AB.

Om Hanza

HANZA er en global produktionsvirksomhed, der moderniserer og strømliner fremstillingsindustrien. Gennem vores produktionsfaciliteter med forskellige produktionsteknologier samlet i lokale klynger samt rådgivningsydelser skaber vi kortere gennemløbstider, mere miljøvenlige processer og øget lønsomhed for vores kunder. Det betyder, at vi bidrager til en bedre og mere bæredygtig fremtid.

Om Areco

Areco er en svensk ejet koncern, der er grundlagt i Malmö 1944 og er i dag en af de førende aktører inden for fremstilling af stålplader. Kerneforretningen er rettet mod byggebranchen med et omfattende udvalg af byggekomponenter i metalplader til bolig- og erhvervsejendomme. Koncernen er opdelt i fem forretningsområder med 375 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen og har i indeværende år en omsætning på omkring 4 milliarder SEK. Areco SSC tilbyder forarbejdningstjenester med sin komplette maskinpark af skæremaskiner til plader, spaltebånd og oprullede ruller. Producerer 60.000 tons om året, heraf ca. 10.000 tons bruges internt af Areco Profiles, resten sælges eksternt.

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll