Bebyggelsen Syrenbakken i Aalborg

I Aalborg Øst, ved siden af kulturhuset Trekanten, har Himmerland Boligforening opført bebyggelsen Syrenbakken, som er 36 boliger for borgere med erhvervet hjerneskade og andre neurologiske lidelser.

Syrenbakken bliver en del af den transformation, som det østlige Aalborg har gennemgået de seneste år og som har vakt stor opmærksomhed vidt omkring.

Areco Pandeplade til Syrenbakken i Aalborg

Valgfrit fællesskab

Den bærende idé i det nye botilbud er, at den enkelte skal kunne leve sit eget liv. Det skal være muligt at vælge fællesskabet til og fra på samme måde, som vi kender det fra villavejen. Det samlede byggeri er på 3.300 m², og alle boliger bliver på cirka 75 m². Syrenbakken forventes at være indflytningsklar i efteråret 2022.


Det klassiske pandepladetag

Til taget er valgt den traditionsrige Pandeplade 20/220 Alu-zink fra Areco Profiles. Pandepladerne kan leveres, afhængig af belægning, med en garanti fra 20 og op til 40 år og bruges både til nyopførelser og til renoveringer, da profildesignet falder naturligt ind i både moderne og klassisk arkitektur. Pandepladerne er 1.080 mm brede og fås i ønsket længde, med og uden forstærkningsspor og føres i alle de spændende nordiske farver. Der er et komplet sortiment i tilbehør til rådighed, der sikrer et flot design.

Areco Pandeplade til Syrenbakken i Aalborg Areco Pandeplade til Syrenbakken i Aalborg


Totalentreprise og rådgivere

Arne Andersen Vrå A/S har været totalentreprenør, og entrepriseleder og bygningskonstruktør Jacob Spangsege udtaler: ”Vi har været glade for sammenarbejdet med Areco. Allerede fra start har Areco været behjælpelig med at finde de rigtige løsninger og detaljer, som passer til netop vores projekt, hvilket har været afgørende for et godt forløb. Vi har brugt en pandepladeprofil til taget, en løsning som er hurtig at lægge, og samtidigt giver et godt udtryk til bygningen.”

Arkitekt har været Friis & Moltke Architects og Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S.

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll