Åvejshusene i Langå

SIGNATUR arkitekter har tegnet fire spændende projektboliger i første række til Gudenåen i Langå. Med udsigt og højt til loftet. Kom med på besøg her et år efter indflytningen.

Areco Profiles Pandeplader Areco Profiles Pandeplader


Exceptionel beliggenhed og materialer af højeste kvalitet

Projektet omfatter fire rækkehuse i halvandet plan med trempel mellem hver. Hver bolig udgør 138 m², inkl. to hemse samt privat redskabsskur på 9 m² og egen carport. Rækkehusene er opført som boliger i topkvalitet, hvor funktion, komfort, stil og æstetik smelter naturligt sammen. Den naturskønne adresse emmer af idyl, med grønne omgivelser, skoven og ikke mindst Gudenåen direkte for sine fødder. De fire rækkehuse er forsynet med Livingbetter/Ventilationsvinduer, hvor den indbyggede ventilation helt automatisk giver frisk, opvarmet luft. I kombination med en varmepumpe kan Ventilationsvinduer også give både varme og varmt vand. Byggeriet er opført af KS tømrer og snedker. Alle materialer er velvalgte og af højeste kvalitet.


Pandeplader på tag og facader

Facade- og tagbeklædningen i Areco Profiles Pandeplader er en traditionsrig plade, som i en årrække er blevet flittigt brugt til landbrugsbyggeri, men som i dag ligeledes benyttes i stor stil til erhvervsbyggeri, rækkehuse, parcel- og sommerhuse. I Langåhusene er der brugt en IRGRØN farve for at husene kan indgå naturligt i og med de grønne omgivelser.

Se video her:
Video er lavet i samarbejde med:

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll