Areco paneler til ny norsk genbrugsplast fabrik

Den norske virksomhed Quantafuel er ved at få bygget et nyt domicil i Skive, hvor de omdanner affaldsplast til syntetisk brændstof. Quantafuel råder over et område i Green Lab-området på 12.000 m² og et anlæg, der kan omdanne 60 ton plastaffald i døgnet. Areco Profiles har leveret sandwichpaneler til byggeriet.

undefined

Plads til tredobling af kapaciteten

Men allerede nu er der gjort plads til at tredoble kapaciteten, så virksomheden inden for to til tre år kan sende 180 ton plast igennem systemet hvert døgn, fortæller Rasmus Kærsgaard, direktør for Quantafuel Skive, til Plastforum.dk. ”Vi bruger både blød og hård plastik, og det der er specielt ved vores anlæg er, at vi kan tage blandede plasttyper, men også plastik der er forurenet. Enten fordi det er beskidt eller for eksempel har haft kødsaft på sig fra husholdningen”, fortæller Rasmus Kærsgaard.

undefined undefined
Sandwichpaneler det perfekte valg

Bygherren har haft stor fokus på tidsplanen og derfor er var Areco`s sandwichpaneler det perfekte valg, grundet den ekstremt nemme og hurtige montagetid. Panelerne er er fremstillet med en PVDF-overflade, som er mere hårdfør end en traditionel polyester. Farven er valgt i en RAL 7016, som skaber en symbiose med den grå betonbrystning. Areco har under hele forløbet været i tæt dialog med alle byggeriets aktører for at når frem til den perfekte produktionsbygning.

Produktionen går i gang til sommer og kommer til at involvere 17 medarbejdere.

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll