Areco Easy-Click på Skolecenter Jetsmark

Fokus på bæredygtighed og kvalitet.

Areco Easy-Click

Det nye Skolecenter Jetsmark i Pandrup kommer i fremtiden til at danne rammer og dagligdag for omkring 800 børn og 100 medarbejdere. Den arkitektoniske vision for det nye Skolecenter Jetsmark er at skabe et hus, der som bygning på én gang er en samlende og identitetsskabende kulturinstitution for området, samtidigt med at skolecenteret bliver midtpunkt for den nye bypark, der binder de omkringliggende byer Pandrup, Kaas og Moseby sammen.

Areco Easy-Click Skolecenter Jetsmark

Ud over at være et arkitektonisk markant og identitetsskabende byggeri med fokus på elevernes læring, trivsel og dannelse, skal byggeriet understøtte skolen som en attraktiv arbejdsplads og fungere i samspil med lokalsamfundet som en aktiv medspiller i skolens hverdag. Bygningerne er tegnet af Norconsult Arkitektur.


Fokus på lang levetid og bæredygtighed

Som facadebeklædning af de forskellige vægge og atriumgårde er valgt Areco’s Easy-Click klikfals løsning, fordi bygherre og rådgivere har haft fokus på lang levetid, recycling, kvalitet og bæredygtighed. En facadeløsning som vinder mere og mere frem i store byggesager.


Dimensioner og vægt

Easy-Click leveres i dækbredderne 300 mm og 505 mm, der kan anvendes sammen, og i længder op til 12.500 mm. Pladetykkelsen er 0,6 mm og vægten ca. 6 kg/m².


Egenskaber

  • Et spændende alternativ til traditionel facadebeklædning
  • Nem montage med kliksystemet
  • Pladen leveres i fixmål - tilpasset det enkelte projekt og i to designs - med eller uden designspor
  • Easy-Click kan anvendes på huse/tagflader med hældning helt ned til 8°
  • Easy-Click leveres i længder op til 12,5 meter i flere spændende farver

Areco Easy-Click Skolecenter Jetsmark

Tæt samarbejde

Areco Profiles har deltaget i detaljeløsningerne på byggeriet i tæt samarbejde med Stark og totalentreprenøren NCC, ved tegningsmateriale og møder. Areco er altid klar til at rådgive om overflader, farver og detaljeringen af fx afslutningsprofiler.

Byggeriet blev påbegyndt i slutningen af marts 2021 og forventes afsluttet til indflytning i august 2023.

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll