Ny administrationsbygning til Assens forsyning

Som facadebeklædning er valgt Easy-Click fra Areco Profiles.

Ny administrationsbygning til Assens forsyning

Assens Forsyning er ved at opføre en ny administrationsbygning på 2.700 m² samt værksted og lager på 2.000 m² ved Fåborgvej/Egebjergvej i den sydøstlige udkant af Assens by. Administrationen, der er i to etager, er delvist bygget ind i landskabet og har samme arkitektoniske udtryk som det netop opførte vandværk på Egebjergvej med facader i beton, glas og mørke stålplader.

For de projekterende har det været et mål at tegne administrationsbygningen og værkstedsbygningen, så de taler sammen og er med til at skabe en større helhed. Byggeriet indgår i en ny og samlet forsyningspark, som også vil indeholde vandværk samt renseanlæg med biogasanlæg.


Fokus på bæredygtighed og kvalitet

Som facadebeklædning er valgt Arecos Easy-Click klikfals løsning, fordi bygherre og rådgivere har haft fokus på lang levetid, recycling, kvalitet og bæredygtighed. En facadeløsning som vinder mere og mere frem i store og private byggesager.

Areco Profiles Easy-Click Areco Profiles Easy-Click

Tæt samarbejde

Areco Profiles har deltaget i detaljeløsningerne på byggeriet i tæt samarbejde med totalentreprenøren Hoffmann, både ved fysiske sammenkomster og på teams-møder. Areco er altid klar til at deltage i valget af overflader, farver og detaljeringen af fx afslutningsprofiler. Bygningerne er tegnet af Adept Arkitekter med Moe A/S som rådgivende ingeniører.

Areco Easy-Click        

Areco Easy-Click mål

Areco Easy-Click
          Areco Easy-Click mål

Dimensioner og vægt

Easy-Click leveres i dækbredderne 300 mm og 505 mm, der kan anvendes sammen, og i længder op til 12.500 mm. Pladetykkelsen er 0,6 mm og vægten ca. 6 kg/m².

 

Egenskaber

  • Et spændende alternativ til den traditionelle bånddækning
  • Nem montage med kliksystemet
  • Pladen leveres i fixmål - tilpasset det enkelte projekt og i to designs - med eller uden designspor
  • Easy-Click kan anvendes på huse/tagflader med hældning helt ned til 8°
  • Easy-Click leveres i længder op til 12,5 meter og i flere spændende farver

Læs mere om Areco Easy-Click Klikfals væg

 

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll