Besøgscenter Gubsø garage

Direktøren for V2 Tobacco i Silkeborg Marc Vogel fører nu en af sine drømme ud i livet: 
Et ”arbejdende museum” med værksted for klassiske biler fra før 2. Verdenskrig. Foruden værkstedet rummer projektet også restaurant, konferencefaciliteter, showroom og salgsforretning. Museet/værkstedet er placeret i det nordlige Silkeborg, i Balle-området tæt på Viborgvej, og herfra vil Marc Vogel købe, istandsætte og sælge de klassiske veteranbiler. Det er planen at åbne værkstedet for offentligheden på udvalgte dage hver måned så man kan komme ind og se, hvordan bilerne istandsættes. Projektet er tegnet af Cornelius Vöge Atelier for Arkitektur i samarbejde med arkitekt maa Peter Zinck, inspireret af den oprindelige Bugattifabrik i Alsace. 

Areco Profiles Pandeplader

Areco Profiles Pandeplader

 

 

 Klassiske pandeplader giver taget karakter

Areco 20-220 PandepladeTil taget er valgt den traditionsrige pandeplade 20/220 fra Areco Profiles, i farven Mørk Silver. Areco Profiles pandeplader har en garanti på op til 40 år og bruges både til nyopførelser og til renoveringer, da profildesignet falder naturligt ind i både den moderne og den klassiske arkitektur. Pandepladerne er 1.080 mm bred og fås i ønsket længde, med og uden forstærkningsspor og føres i alle de spændende nordiske farver. Der er et komplet sortiment i tilbehør til rådighed, der sikrer et flot design.

En økonomisk attraktiv og bæredygtig løsning

Areco Pandeplader er det naturlige valg til både tag- og facadeløsninger, de er vedligeholdelsesfri og har en lang levetid, der overgår langt de fleste andre materialer. De er økonomisk attraktive og samtidig bæredygtige, da stål er et genanvendeligt materiale, der produktionsmæssigt er meget miljøskånsomt. Stålpladeprodukter kan tjene sit formål i 100 år. Derefter kan den genanvendes 100 % eller genbruges på 100 forskellige måder, for så sidenhen at genanvendes 100 % igen og igen. Uanset antal gange stålet bliver omsmeltet og genanvendt fastholdes dets evne og egenskaber.

Firmaprofil

Areco Profiles deltager gerne i et orienterende møde sammen med arkitekter og bygherrer, så de tages med på råd tidligt i projektfasen. Tilsvarende ønsker Areco at følge projektet til dørs og være til stede og behjælpelig mens byggeriet er i gang, hvilket også har været tilfældet ved projektet i Silkeborg.

Visualiseringer: Cornelius Vöge Atelier for Arkitektur

Byggestyring: Stokvad Rådgivende Ingeniører A/S

Gubsø garage

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll