Besøgscenter Gubsø garage 2021

Gubsø Garage er et helt nyt konference-, event- og oplevelsescenter, der åbnede i Søhøjlandet ved Silkeborg d. 13. juni 2021. Bag idéen til Gubsø Garage ligger en stærk passion for klassiske biler – ikke mindst Bugatti! Gubsø Garages ejer, Marc Vogel, har været vild med biler siden sin barndom, og som 17-årig købte han sin første bil – en rød Porsche 912 fra 1967, der i øvrigt kan ses i det tilknyttede Classic Car Museum. Marc Vogel, tidligere direktør for V2 Tobacco i Silkeborg, har hermed ført en af sine drømme ud i livet: Et ”arbejdende museum” med værksted for klassiske biler fra før 2. verdenskrig.

Gubsø Garage

 

Åbent hus på udvalgte dage

Foruden værkstedet rummer projektet også restaurant, konferencefaciliteter, showroom og salgsforretning. Herfra vil Marc Vogel købe, istandsætte og sælge de klassiske veteranbiler. Det er planen at åbne værkstedet for offentligheden på udvalgte dage hver måned, så man kan komme ind og se, hvordan bilerne istandsættes. Projektet er tegnet af Laban Arkitekter i Silkeborg, inspireret af den oprindelige Bugattifabrik i Alsace.


Karakterfuldt tag af klassiske pandeplader

Til taget er valgt den traditionsrige pandeplade 20/220 fra Areco Profiles, i farven Mørk Silver. Areco Profiles pandeplader har en garanti på op til 40 år og bruges til både nybyggeri og renovering, da profildesignet falder naturligt ind i både den moderne og den klassiske arkitektur. Pandepladerne er 1080 mm brede og fås i ønsket længde, med og uden forstærkningsspor, og føres i alle de spændende nordiske farver. Der er et komplet sortiment i tilbehør til rådighed, der sikrer et flot design.

 

Gubsø Garage

 

Fakta

Areco Profiles Pandeplader

Besøgscenter Gubsø Garage

Adresse: Gubsøbakken 5 og 14, 8600 Silkeborg
Arkitekt: Laban Arkitekter A/S, Silkeborg
Rådgivende ingeniør:
Stokvad Rådgivende Ingeniører A/S, Randers
Entreprenør: Thomas Andersen A/S, Viborg

Generelt om Gubsø Garage

Se samlingen her: Cars and bikes - Gubsø Garage (gubsoe.dk)

Læs om værkstedet her: Værksted og info - Gubsø Garage (gubsoe.dk)

Rundvisning I Classic Car Museum: Rundvisning i Classic Car Museum 13. november - Gubsø Garage (gubsoe.dk)

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll