Areco Profiles er med i det første NBS Nordic leverandørkatalog forår 2024

Med detaljerede oversigter over udvalgte produkter og leverandører.

Areco Profiles - NBS Nordic

Hos Areco Profiles kender vi til vigtigheden af dokumentation, og derfor stiller vi også krav til, at vi kan levere den nødvendige information og dokumentation, som I skal bruge for at kunne gøre brug af vores produkter samt beskrivelser heraf til jeres projektarbejde.

I NBS Nordic finder du alt fra almindelige data, montage og til de nyeste EPD’er til brug i hele byggearbejdet.

Areco Profiles og NBS Nordic henvender sig til arkitekter, BIM-koordinatorer, bygningskonstruktører, ingeniører, IKT-ledere og mange flere.

Areco Profiles - NBS Nordic


Til både facader og tag

Areco Clickfals til både facaderne og taget vinder konstant terræn grundet trend og design. Stålets store holdbarhed og de lange garantier giver det miljøvenlige grundlag, og så taler genanvendelsesmuligheden endnu mere for at vælge netop stål. Den betydelige efterspørgsel har resulteret i en udvidelse af programmet med flere profileringer, bredder og farver.

Et tag med Areco Easy-Clickfals af stål er både vandtæt, vindtæt, vejrbestandigt og er stormtestet af Jysk Teknologisk til orkanstyrke. Easy-Click (klikfals) kan anvendes på tage med hældning helt ned til 8⁰.


Areco Pandeplade fra nostalgi til nybyg og renoveringer i stor stil

Traditionsrige Pandeplade 20/220 anvendes både til nyopførelser og til renoveringer, da profildesignet falder naturligt ind i både moderne og klassisk arkitektur. Pandepladerne er 1.080 mm brede og fås i længder efter ønske, med og uden forstærkningsspor, og føres i alle de spændende nordiske farver.

Der er et komplet sortiment i tilbehør til rådighed, der sikrer et flot design, og alt er 100 % genanvendeligt til recycling for en bæredygtig fremtid. Pandepladerne kan leveres, afhængig af belægning, med en garanti fra 20 og op til 40 år.

Areco Profiles - NBS Nordic


Nye tiltag

Hos Areco arbejder vi konstant med de krav, der stilles til byggebranchen og bearbejder nye tiltag hver dag for at imødekomme fremtidens krav til langtidsholdbare byggematerialer, der er 100 % genanvendelige.

Til fordel for de kommende generationer.

Download NBS Nordic Leverandørkatalog

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll