Areco opkøber virksomheden Eton i Göteborg AB

Areco opkøber virksomheden Eton i Göteborg AB og omsætningen passerer en milliard SEK. for koncernen.

Købet understøtter vækstplanen for Areco koncernen  i at blive en komplet distributør af standard stålplade produkter i hele Sverige via butikskonceptet Areco Direct. Investeringen betyder også, at Areco koncernens omsætning passerer en milliard SEK..

"Vi har fulgt udviklingen i Eton og set et stort potentiale i virksomheden. Eton sammenlægges med vores eksisterende Areco Direkte butik i Göteborg, sammenlægningen vil finde sted i løbet af første kvartal af 2016. Som nye ejere ser vi frem til, i samarbejde med personalet at fuldføre vores strategi samt styrke vores position og service til vores kunder i Göteborg-regionen, "siger Peter Areskog, CEO for Areco.

"Vi i Eton er meget begejstrede for opkøbet. Med Areco som ejer, vil vi yderligere styrke vores konkurrenceevne. Ud over deres samlede ekspertise, tilføres vi også et bredere produktsortiment. Med os som eneste udbyder  vil vores kunder være i stand til at samle køb af flere produkter hos os, hvilket skaber fordele for både vore kunder og for os, "fortsætter Jonas Hjalmarsson, adm. direktør på Eton.

"Vi ser en stærk efterspørgsel på effektiviseringer og omkostningsreduktioner. Ved at etablere flere Areco Direct-butikker rundt om i landet, opnår vores kunder netop disse fordele "slutter Peter Areskog.

Livingstone Partners har været involveret i købsprocessen.

For yderligere information kontakt:
Peter Areskog, koncernchef, 0705-542030

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll