Areco øger sin markedsandel i Danmark med nyt virksomhedsopkøb

Profilmetal


Areco-koncernen har opkøbt Profilmetal i Danmark og udvider sine aktiviteter yderligere med høj kompetence inden for nethandel og et udvidet produktsortiment inden for segmentet profilerede byggepladeprodukter.

Profilmetal vil blive integreret i forretningsområdet Areco Profiles, som er en del af Areco-koncernen og en af Nordens største producenter af byggeplader med syv fabrikker i Sverige, Danmark, Finland og Polen. Profilmetal vil også fremover være en selvstændig afdeling med egen ledelse og personale.

Areco Profiles' danske afdeling har de seneste år haft en særdeles god vækst og har styrket sin position på det danske marked. Planen om at fortsætte den positive udvikling får nu et ekstra kick gennem opkøbet af Profilmetal, hvor vi nu får en optimal distributionsløsning i hele Danmark.

"Med dette opkøb tager vi et stort spring ind i e-handelsverdenen, hvilket er et strategisk vigtigt skridt for os, hvis vi fortsat skal være på forkant. Ved hjælp af Profilmetals veletablerede e-handelsplatform kan vi nu positionere os endnu stærkere på Sjælland og på det danske marked", siger Pontus Holgersson, administrerende direktør for Areco Profiles.

"For Profilmetals kunder indebærer opkøbet en bredere produktportefølje. Areco Profiles Danmark har 10 produktionslinjer, hvilket gør dem til den største danske leverandør af tag- og facadeprofiler. Takket være Arecos stærke markedsposition og investeringskapacitet vil selskabet få de nødvendige muskler til at blive en hovedaktør i Danmark både på forbruger- og erhvervsmarkedet", siger Sten Mortensen, administrerende direktør for Profilmetal.

Profilmetal A/S har fremstillet profilerede tag- og facadeplader siden 1994 og har et solidt materiale- og produktkendskab. Hovedkontor og produktion ligger i Slagelse i Vestsjælland, hvorfra man leverer direkte til slutkunder i hele Danmark. Selskabet omsætter for cirka 45 millioner SEK og har 12 ansatte.

Areco er en svensk privatejet koncern, der blev dannet i 1944 og i dag er en af de førende aktører inden for fremstilling af byggeplader. Kerneaktiviteterne er rettet mod byggebranchen med et omfattende udvalg af byggekomponenter i tyndplade til boliger og erhvervsejendomme. Koncernen er opdelt i fem forretningsområder med 375 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen og en omsætning på 3 milliarder SEK.

Links

www.profilmetal.dk
www.areco.se

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll