Aalborg kommunes nye materielgård står snart færdig med taget

Et kæmpe samspil mellem pandepladen og nutidens trend: trælister på facaden.

Aalborg materielgård

 

Til taget på materielgården er valgt den traditionsrige Pandeplade 20/220 i 0,60 mm Alu-zink fra Areco Profiles. Pandepladerne kan leveres, afhængig af belægning, med en garanti fra 20 og op til 40 år og bruges både til nyopførelser og til renoveringer, da profildesignet falder naturligt ind i både moderne og klassisk arkitektur. Pandepladerne er 1.080 mm brede og fås i ønsket længde, med og uden forstærkningsspor og føres i alle de spændende nordiske farver. Der er et komplet sortiment i tilbehør til rådighed, der sikrer et flot design.

Projektet som udføres i to etaper, består af en administrationsbygning med tilhørende velfærdfaciliteter, værksted, salthal og øvrige haller på i alt cirka 10.900 kvm.

Aalborg materielgård

 

Det naturlige valg

Areco Pandeplader er det naturlige valg til både tag- og facadeløsninger, de er vedligeholdelsesfri og har en lang levetid, der overgår langt de fleste andre materialer. De er økonomisk attraktive og samtidig bæredygtige, da stål er et genanvendeligt materiale, der produktionsmæssigt er meget miljøskånsomt. Stålpladeprodukter kan tjene sit formål i 100 år. Derefter kan den genanvendes 100 % eller genbruges på 100 forskellige måder, for så sidenhen at genanvendes 100 % igen og igen. Uanset hvor mange gange stålet bliver omsmeltet og genanvendt fastholdes dets evne og egenskaber.

 

Aalborg materielgård

 

Ny materielgård i Aalborg

Bygherre: Aalborg Kommune
Arkitekt: N+P Arkitektur ApS
Storentreprise: Byggefirmaet Arne Andersen Vrå A/S

Areco Profiles deltager gerne i orienterende møder sammen med arkitekter, bygherrer og entreprenører, så de tages med på råd tidligt i projektfasen. Tilsvarende ønsker Areco at følge projektet til dørs og være til stede og behjælpelig mens byggeriet er i gang, hvilket også har været tilfældet ved projektet i Aalborg. Her har Areco forslået detaljeløsninger og udført opmålinger af de forskellige bygninger i samarbejde med Byggefirmaet Arne Andersen Vrå A/S.

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll