2.000 m² lagerhal opført af Areco Spirit sandwichpaneler

HPH Totalbyg A/S har opført en 2.000 m² stor lagerhal af Areco Spirit sandwichpaneler til Evermart i Asperup ved Middelfart, så tæt ved motorvejen at forbipasserende ikke kan undgå at lægge mærke til den meget synlige hal og dens markante blikfang.

Bygningen består foruden lager også af et mindre velfærdsområde med frokost, omklædning og kontor, samt 2.200 m² belægning med læsserampe, som er forsynet med sinusplader profil 18/76 RAL 7016, også fra Areco. Areco Panelerne er 150 mm mineraluldspaneler, monteret med hatteprofiler over samlingerne, i en spændende farvekombination med RAL 7016 Antrazit og 9002 Råhvid.

Evermart

Effektiv montage

Byggeriet stod færdig i efteråret 2019, og opbygningen med sandwichelementer gør, at man ikke har vejrligsdage, som hindrer tidsplanlægningen i at holde. Der bruges strop eller sugekop til montagen af elementerne samt Manitou-kran eller anden kran, som kun kræver meget få hænder på pladsen. Sandwichelementerne er i meget høj vækst hos Areco Profiles på grund af det store potentiale i forbindelse med færdigt byggeri i én arbejdsgang.

HPH-Totalbyg

Bygningen er både tegnet og opført af totalentreprenør HPH-Totalbyg A/S i Hinnerup, der har kompetencer i alt indenfor erhvervsbyggeri og industribyggeri: Nybyggeri, renovering og tilbygninger. HPH Totalbyg A/S tilbyder alt fra skitseforslag til færdigt byggeri til konkurrencedygtige priser.

Evermart

Firmaprofil

I 2018 tilføjede Areco endnu en puslespilsbrik til et allerede brede sortiment ved opkøbet af den finske producent af sandwichpaneler TPE Spirit, nu navngivet Areco Spirit. Areco er nu repræsenteret med seks fabrikker i fem lande, hvilket gør Areco til en af de vigtigste aktører inden for byggepanelsegmentet.

”Målsætningen er at være en af de førende leverandører af sandwichpaneler, og så føles det godt at kunne starte med at levere et kvalitetsprodukt med en god logistisk placering”, siger koncernchef Peter Areskog.

Areco Spirit-selskabet vil blive integreret i forretningsområdet Areco Profiles, hvor man producerer tag- og facadepaneler samt tagafvandingsprodukter. Areco har i løbet af de seneste to år gennemført syv større opkøb i Finland, Sverige og Danmark.

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll