Om os

Areco er svensk en ejers koncern startet i 1944 og kom til Danmark i 2015. Her købte og overtog de produktion af tyndplade til brug for tag og facader i Terndrup og fortsætter sin vækst strategi. Areco råder over 60.000 m2 produktions arealer i henholdsvis Sverige, Polen og Danmark.

Virksomheden er opdelt i moderselskabet Areco Steel og de fem divisioner Areco Metals, Areco Profiles, Areco Direct SE, Areco Contractor og Areco Properties. Alle datterselskaber er en del af og markedsføres inden for Areco koncernen.
Kerneforretningen er rettet mod byggebranchen med et omfattende udvalg af bygningskomponenter i metalpladet til bolig og erhvervsejendomme. Gruppen administrerer ca. 6,5 mio. kvadratmeter tag- og vægpaneler og styrer ca. 100.000 tons stål. Koncernen beskæftiger i øjeblikket 200 medarbejdere og har en omsætning på ca. SEK 1,5 mia.

Areco Profiles fokuserer primært på det Skandinaviske marked. Areco Profiles har 10 produktionslinjer, hvilket gør selskabet til den største danske profiludbyder.

Areco Profiles’ styrke er at sikre kvaliteten i fremstillingen og kundetilfredsheden.

Fra ord til handling, fra bestilling til levering - den korteste mulige vej.

Få vores nyheder på mail

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll