Et nutidigt, bæredygtig tagmateriale vinder endnu en pris!

The Nordic Barnhouse Project vinder publikumsprisen ved Tyndpladeprisen 2022.

Vinder af Tyndpladeprisen - Publikumprisen 2022

Publikumsprisen

Prisen blev tildelt det fantastiske ”Nordic Barn House Project” i Randers der præmieres for sin suveræne balance mellem det enkle og det forfinede. Areco Easy-Click tagets stilrene og let hed er en stigende trend som beviser, at der med få, velvalgte midler indenfor stål kan skabes helt unikke boliger med stålkvaliteter der har helt op til 40 års garanti. I en tid hvor bæredygtighed er i højsæde. Taget er netop et valg der kan anvendes til recyling og omsmeltning uden at tabe i styrke eller svind af materialet. The Nordic Barn House vandt i 2021 også Arkitekturprisen i Randers.

Arkitekturen

Villa Brink er tænkt som en smal skive i terrænet, en moderne fortolkning af det klassiske længehus. Opført som træhus i nordiske materialer. Farverne er jordfarver, sort tag og facader i cedertræ, som med tiden bliver helt matgrå. Alt sammen for at huset skal falde så meget som muligt ind med den omkringliggende natur. Et stramt nordisk hus med forbindelse til naturen.

The Nordic Barnhouse Project The Nordic Barnhouse Project


Areco Profiles siger tak for alle de stemmer der tilfaldt vores projekter for 2022 i udvælgelsen af Årets Tyndpladepris. Denne pris er bestemt af alle Jer derude der finder byggeri og sammensætning vigtig og priser når det lykkes i et fantastisk enfamiliehus beliggende på en kuperet naturgrund på 9.000 m2 midt i fredeskov. Easy-Click, også kaldt klikfalstag, vinder stort indpas i nutidens byggerier.

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll