Bæredygtige Areco stålfacader

Ungdomboliger Retortvej Valby

Retort ApS opfører 88 nye ungdomsboliger på Retortvej i Valby. Boligerne skal være med til at afhjælpe den store boligmangel i københavnsområdet, som særligt unge og studerende oplever. Projektet er lavet i hovedentreprise, hvor Arkitekt Kullegaard er totalrådgiver på sagen, og STB BYG Vejle står for udførelsen. Rådgivningen omfatter både byggeri og landskab, hvilket sikrer en tæt dialog og en god synergi inden for de arkitektoniske discipliner.

Ungdomboliger Retortvej Valby

Èt-tæt samarbejde

Der har fra bygge start været et tæt samarbejde mellem entreprenør STB BYG, arkitekt KULLEGAARD og Areco omkring at få facaden til at få det mest optimale æstetiske udtryk, samt de rigtige løsninger omkring de mange vinduer i facaderne.

Vedligeholdelsesfri facadeplader

Til facaderne er anvendt Areco’s VP Sinus 18/76. Sinuspladen er 1.064 mm bred og klippes i den ønskede længde, og føres i alle de spændende nordiske farver. Der er et komplet sortiment i tilbehør, der sikrer et flot design. Areco Sinus 18/76 er det naturlige valg til facade løsninger, da de er vedligeholdelsesfri og har en lang levetid, der overgår langt de fleste andre materialer.

Et genanvendeligt materiale

Areco Profiles Sinusplade bruges både til nyopførelser og til renoveringer, da profildesignet falder naturligt ind i både den moderne og den klassiske arkitektur. De er økonomisk attraktive og samtidig bæredygtige, da stål er et genanvendeligt materiale, der produktionsmæssigt er meget miljøskånsomt. 

Stålpladeprodukter kan tjene sit formål i 100 år. Derefter kan den genanvendes 100 % eller genbruges på 100 forskellige måder, for så sidenhen at genanvendes 100 % igen og så igen genbruges på 100 nye måder og sådan fortsætter det uendeligt. Uanset antal gange stålet bliver omsmeltet og genanvendt fastholdes dets evne og egenskaber.

Ungdomboliger Retortvej Valby


Fakta


Adresse:
Retortvej 43-45, 2500 Valby

Bygherre:
Retort ApS

Omfang:
88 boliger

Periode:
2020-21

Totalrådgivning:
Kullegaard A/S

Samarbejdspartnere:
STB BYG A/S, Henry Jensen A/S

Kontakt

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Scroll